- Berichten
- 109
Gisteren op mijn vrije dag snel even een BCC op de weber 47 CM gegooid. Rub bestond uit Argentijnse grillkruiden, knoflook en cayenne peper:
Hier staat hij net op de BBQ.
Na een half uur gedraaid:
En hier het eindresultaat:
Kerntemperatuur van dijen tot 72 laten komen. Resultaat was erg lekker, alleen kon ik wel het verschil merken tussen een kip van de slager en een kip van de AH. De filets waren toch iets droger. Volgende keer haal ik er weer ??n bij de slager en zet ik de BBQ temp wat hoger, wil dan een iets krokantere jas. Rub smaakte goed, volgende keer doe ik er nog iets meer op.
Hier staat hij net op de BBQ.


Na een half uur gedraaid:

En hier het eindresultaat:

Kerntemperatuur van dijen tot 72 laten komen. Resultaat was erg lekker, alleen kon ik wel het verschil merken tussen een kip van de slager en een kip van de AH. De filets waren toch iets droger. Volgende keer haal ik er weer ??n bij de slager en zet ik de BBQ temp wat hoger, wil dan een iets krokantere jas. Rub smaakte goed, volgende keer doe ik er nog iets meer op.