BasBQ
Beef en Steak

BCC met AH kip

 
 
 

Rob Reinerink

Kooltjesharker
Berichten
109
Gisteren op mijn vrije dag snel even een BCC op de weber 47 CM gegooid. Rub bestond uit Argentijnse grillkruiden, knoflook en cayenne peper:
Hier staat hij net op de BBQ.
13528693_1397453046937521_920790956364326388_n.jpg

13512024_1397452966937529_4090789447594529695_n.jpg

Na een half uur gedraaid:
13533101_1397453003604192_6825564946148215875_n.jpg

En hier het eindresultaat:
13507148_1397453070270852_6635259481517443700_n.jpg


Kerntemperatuur van dijen tot 72 laten komen. Resultaat was erg lekker, alleen kon ik wel het verschil merken tussen een kip van de slager en een kip van de AH. De filets waren toch iets droger. Volgende keer haal ik er weer ??n bij de slager en zet ik de BBQ temp wat hoger, wil dan een iets krokantere jas. Rub smaakte goed, volgende keer doe ik er nog iets meer op.
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
lekker hoor! gefeliciteerd met Tok
 
Ziet er lekker uit.  Kon je de temperatuur wel lang genoeg vasthouden.  Aantal briketten lijkt me weinig?

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
mgompie1 zei:
Ziet er lekker uit.  Kon je de temperatuur wel lang genoeg vasthouden.  Aantal briketten lijkt me weinig?

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Redelijk, heb m op een gegeven moment opgestookt toen het wat minder leek te gaan.
 
Mooi hoor, gratz met tokkie!
 
Hij(zij ) ziet er erg mooi uit! Altijd lekker!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan