BasBQ
Beef en Steak

Bcc en roadkill

 
 

Alex1975

Pitmaster
Berichten
661
Heb bij de roadkill de wervelkolom eruit gesneden. Bij allebei het borstvel naar voren getrokken en gekruid. Borstvel terug en dan een liter kokend water eroverheen gedaan om het vel weer strak te trekken. Daarna gekruid de bcc op het blik gezet en het blik nog gevuld met kruiden erbij en toen op de Q op 170°. De probe's in borst en dijbeen gezet tot kern 74° en toen genieten.
20210524_135917.jpg

20210524_140309.jpg

20210524_140914.jpg

20210524_163131.jpg

20210524_165630.jpg

20210524_175951.jpg

20210524_175955.jpg

20210524_183638.jpg
 
Leuke combinatie, welkom bij de Tokkies.
 
Lekker hoor. Kippetje ziet er goed uit
Gefeliciteerd met je sticker
 
Gefeliciteerd! welkom bij de tokkies ;)
 
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Mooie run hoor gefeliciteerd met je stickert!(y)🔥
 
Lekkere kippetjes.
Gefeliciteerd met je sticker.
 
Nagenoeg geen verschil tussen de twee de roadkill verdeeld makkelijker

Als je zo die eerste foto op de BBQ kijkt lijkt het net Voodoo Chicken.
Gefeliciteerd met je tokkie.
Verschil in roadkill en gewoon hele kip (BCC) krijg je door de bereiding, omdat een spatchcock (roadkill) plat is kun je hem perfect direct voorgrillen
aan bijde zijdes en krijg je die heerlijke grilsmaak die een BBC niet heeft, tevens kun je hem veel beter aan de buiten en binnenzijde kruiden
Spatch cock is hier bij verre favoriet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan