Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heb bij de roadkill de wervelkolom eruit gesneden. Bij allebei het borstvel naar voren getrokken en gekruid. Borstvel terug en dan een liter kokend water eroverheen gedaan om het vel weer strak te trekken. Daarna gekruid de bcc op het blik gezet en het blik nog gevuld met kruiden erbij en toen op de Q op 170°. De probe's in borst en dijbeen gezet tot kern 74° en toen genieten.
Als je zo die eerste foto op de BBQ kijkt lijkt het net Voodoo Chicken.
Gefeliciteerd met je tokkie.
Verschil in roadkill en gewoon hele kip (BCC) krijg je door de bereiding, omdat een spatchcock (roadkill) plat is kun je hem perfect direct voorgrillen
aan bijde zijdes en krijg je die heerlijke grilsmaak die een BBC niet heeft, tevens kun je hem veel beter aan de buiten en binnenzijde kruiden
Spatch cock is hier bij verre favoriet.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.