- Berichten
- 103
Tja al zo vaak gemaakt maar nog nooit op het forum gezet. En daarom nog geen stickertje kwam ik achter 
Eigenlijk begon het ?chte bbq-en voor mij met de Beer Can Chicken. Nadat ik de Weber cadeau had gekregen van m?n vrouw wilde ik toch eens wat meer proberen en een hele kip van de BBQ leek mij wel wat. De eerste poging eindigde in de oven
ik was te ongeduldig geweest met het aansteken van de kolen dus de temp van de bbq werd niet hoog genoeg en zakte na een tijd zelf terug naar zo?n 100 graden. Omdat we rond 19:30 toch wel trek begonnen te kregen (en ik wilde vrouwlief te vriend houden
) heb ik hem maar in de oven geschoven.
Maar goed dat was een paar jaar geleden. Nu gaat het een stuk beter
Dus afgelopen zondag kippie afgespoeld en gedroogd en vervolgens voorzien van Don Marco?s crazy chicken rub
Vervolgens op de Q. Deze keer op het rooster. Ik wilde Mn nieuwe speeltje testen (inkbird Bluetooth thermometer) en kon zo mooi een probe op het rooster plaatsen en 1 in de kip
Eindje op weg. Ff nectarines roosteren voor de salade.
En na ongeveer 45 min op 74 graden. Ik had de standaard temperatuursetting van de Inkbird app aangehouden. Volgende keer gaar ik hem denk ik toch naar een graad of 80. Nu was het wel gaar en sappig. Maar soms nog iets te ?taai?? Wat houden jullie hierbij aan?
Ook nog ff fotootje van de salade.
Al met al geslaagd! Vrouw en kids hebben ook gesmuld en de inkbird is een mooie toevoeging voor de langere sessies
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Eigenlijk begon het ?chte bbq-en voor mij met de Beer Can Chicken. Nadat ik de Weber cadeau had gekregen van m?n vrouw wilde ik toch eens wat meer proberen en een hele kip van de BBQ leek mij wel wat. De eerste poging eindigde in de oven


Maar goed dat was een paar jaar geleden. Nu gaat het een stuk beter

Dus afgelopen zondag kippie afgespoeld en gedroogd en vervolgens voorzien van Don Marco?s crazy chicken rub

Vervolgens op de Q. Deze keer op het rooster. Ik wilde Mn nieuwe speeltje testen (inkbird Bluetooth thermometer) en kon zo mooi een probe op het rooster plaatsen en 1 in de kip


Eindje op weg. Ff nectarines roosteren voor de salade.

En na ongeveer 45 min op 74 graden. Ik had de standaard temperatuursetting van de Inkbird app aangehouden. Volgende keer gaar ik hem denk ik toch naar een graad of 80. Nu was het wel gaar en sappig. Maar soms nog iets te ?taai?? Wat houden jullie hierbij aan?

Ook nog ff fotootje van de salade.

Al met al geslaagd! Vrouw en kids hebben ook gesmuld en de inkbird is een mooie toevoeging voor de langere sessies

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk