- Berichten
- 217
Gisteren heerlijk de primo aan nagenoeg de hele dag buiten gezeten.
Ribbels gemaakt (rub en saus gebaseerd op ique) Bijzonder goed gelukt, rub iets een kick gegeven met de Bhut Jolokia Ghost pepper, we houden van pittig.
Ook voor de eerste keer eens een BCC gedaan, opzich vrij simpel maar vond er persoonlijk niet veel aan. Chickie was ook binnen voorzien van rub heeft een uurtje staan pruttelen, kern temp was goed. Maar vond het redelijk 'flauw' qua smaak.
Ribbels gemaakt (rub en saus gebaseerd op ique) Bijzonder goed gelukt, rub iets een kick gegeven met de Bhut Jolokia Ghost pepper, we houden van pittig.




Ook voor de eerste keer eens een BCC gedaan, opzich vrij simpel maar vond er persoonlijk niet veel aan. Chickie was ook binnen voorzien van rub heeft een uurtje staan pruttelen, kern temp was goed. Maar vond het redelijk 'flauw' qua smaak.

