- Berichten
- 10
Ik splits even op van het vorige topic de BCC omdat de PP toch een stukje lager op temperatuur word gegaard.
Recept voor de pulled pork is van Noskos
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
Alvast de Pulled Pork voorbereid
en in het vacuum voor morgenochtend vroeg.
Zaterdag ochtend.
Tijd om de bbq aan te steken
De keus is gevallen op kersenhout deze keer.
Rook word al dun, tijd om de nek erop te leggen.
Toen deze ongeveer 72 graden was mocht het deksel even open om deze in te smeren. en natuurlijk even een foto te maken.
na iets meer dan 7 uur in het ei klaar om ingepakt te worden.
hierin mocht nog even ontspannen voordat het trekwerk kon beginnen.
zonder saus
en met de saus
Hier nog de foto's van de rest van de dag
een zalm mocht niet ontbreken
en licht gerookt op eikenhout
de gasten waren ongeduldig dus ook nog even wat chorizo's gegaard en wat kippetjes.
momenteel liggen er spareribs op. en hopelijk mogen de gasten hier rond 2 uur van genieten.
Recept voor de pulled pork is van Noskos
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
Alvast de Pulled Pork voorbereid
en in het vacuum voor morgenochtend vroeg.
Zaterdag ochtend.
Tijd om de bbq aan te steken

De keus is gevallen op kersenhout deze keer.
Rook word al dun, tijd om de nek erop te leggen.
Toen deze ongeveer 72 graden was mocht het deksel even open om deze in te smeren. en natuurlijk even een foto te maken.
na iets meer dan 7 uur in het ei klaar om ingepakt te worden.
hierin mocht nog even ontspannen voordat het trekwerk kon beginnen.
zonder saus
en met de saus
Hier nog de foto's van de rest van de dag
een zalm mocht niet ontbreken
en licht gerookt op eikenhout
de gasten waren ongeduldig dus ook nog even wat chorizo's gegaard en wat kippetjes.
momenteel liggen er spareribs op. en hopelijk mogen de gasten hier rond 2 uur van genieten.