BasBQ
Beef en Steak

BBQ weekend --> PP

 
 

jantjuh

Tondelzoeker
Berichten
10
Ik splits even op van het vorige topic de BCC omdat de PP toch een stukje lager op temperatuur word gegaard.

Recept voor de pulled pork is van Noskos
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html


Alvast de Pulled Pork voorbereid

7IqtIlOwwk99H9ep_rdQW0qqURXGsDA6NFcvgpHJG6o=w946-h533-no


vwmXk2Q3w53XaiWtGCQ1gTvA33Qa_YUA5AMGr6u8y_o=w946-h533-no


en in het vacuum voor morgenochtend vroeg.

rio7YBnK7-w_6rKIvw1hX7Fd6Y8loEfsdeZoyR71XkI=w946-h533-no


Zaterdag ochtend.

Tijd om de bbq aan te steken :D

UPkFd_7mGJ0Z6UQoB_FjVwWuMcejeCplPaQUrNK5OiM=w947-h631-no


De keus is gevallen op kersenhout deze keer.
Rook word al dun,  tijd om de nek erop te leggen.
Toen deze ongeveer 72 graden was mocht het deksel even open om deze in te smeren. en natuurlijk even een foto te maken.

aH61nXhIGjPXAPIrguS1_ng_VEJPsj35dWdygOBnFoo=w581-h1032-no


na iets meer dan 7 uur in het ei klaar om ingepakt te worden.
lguDyg5lw9NsnRV1bSeEdd-ZeIYOGu8ChSPVdVc3rvQ=w947-h631-no


hierin mocht nog even ontspannen voordat het trekwerk kon beginnen.

0BRAYhz1AHu-G75Ph7Ykx5NFosz6ENbSkOtH1JhTNns=w944-h629-no



zonder saus

fzGRe7yr-bAkMoLH8rSJVoCGU7q80bGhmSOcbDaGm3U=w944-h629-no


en met de saus

AJxVDJ_yeafDB_V68Le0fPGygtGC0AvLhJvxwlWFp0s=w944-h629-no



Hier nog de foto's van de rest van de dag

een zalm mocht niet ontbreken
en licht gerookt op eikenhout

M-PDleh2BiuESxQMIhWel67paREo3YBLwx1GEzFLldA=w944-h629-no


de gasten waren ongeduldig dus ook nog even wat chorizo's gegaard en wat kippetjes.

O3R7kSvUKgsgjKIPh1kz50ppbiwV8SBWp_nFKebYKuc=w581-h1032-no


momenteel liggen er spareribs op. en hopelijk mogen de gasten hier rond 2 uur van genieten.

HDXVzrce0dRyr06aJszZ_bb6W5OY1FxNpGxIeZ59GDI=w944-h629-no

 
Ziet er allemaal goed uit, gefeliciteerd met je Knor.
 
Een heerlijk maal!
 
Een zondagsmaal waardig!
 
Jij bent druk geweest vandaag. Heerlijk menu voor je gasten!
 
Die gasten worden verwend!
 
Terug
Bovenaan Onderaan