Hoi collega's!
Omdat in het mooie Brabant 11-11 alweer bijna voor de deur staat willen we het weekend hiervoor met de hele vastenavond band met z'n allen gezellig eten! Omdat ik hem deze keer organiseer gaat uiteraard de bbq aan.
Wat ik heb voor handen? Een Weber OTP 57" + Spit en een WSM 57 (Officieel nog niet... volgende week jarig en mag dit eigenlijk niet weten... :>)
We zijn met zestien personen (inclusief aanhang) en ik zat te denken aan het volgende:
* 2 stukken procureur voor PP (2,6 kg)
* 1 brisket (3.5 kg )
En op de weber OTP wil ik een speenvarkentje van 4 kilo doen van B&S (past dit trouwens?). Nu is mijn vraag vooral of dat het genoeg is of juist te veel. Er zitten een paar goede eters tussen maar ook 6 vrouwen. (Heft elkaar misschien weer op?) Garnituur erbij zal veel bier zijn, broodjes (voor de PP) en de gebruikelijke salades en sausjes.
Hebben jullie nog tips of tricks voor mij? Ik hoor het van jullie!
Omdat in het mooie Brabant 11-11 alweer bijna voor de deur staat willen we het weekend hiervoor met de hele vastenavond band met z'n allen gezellig eten! Omdat ik hem deze keer organiseer gaat uiteraard de bbq aan.
Wat ik heb voor handen? Een Weber OTP 57" + Spit en een WSM 57 (Officieel nog niet... volgende week jarig en mag dit eigenlijk niet weten... :>)
We zijn met zestien personen (inclusief aanhang) en ik zat te denken aan het volgende:
* 2 stukken procureur voor PP (2,6 kg)
* 1 brisket (3.5 kg )
En op de weber OTP wil ik een speenvarkentje van 4 kilo doen van B&S (past dit trouwens?). Nu is mijn vraag vooral of dat het genoeg is of juist te veel. Er zitten een paar goede eters tussen maar ook 6 vrouwen. (Heft elkaar misschien weer op?) Garnituur erbij zal veel bier zijn, broodjes (voor de PP) en de gebruikelijke salades en sausjes.
Hebben jullie nog tips of tricks voor mij? Ik hoor het van jullie!
