- Berichten
- 301
En alweer een vraagje, nu voor de doorgewinterde kettle bbq-ers.
Zijn er mensen die bekend zijn met de Toro midland (Kopie smokenator) of de Toro Amrilo (Kopie Slow 'n sear).
Ik wil op mijn WMT graag met 1 soort brandstof werken, de wens is daarbij om gewone houtskool te gebruiken. Omdat bijvullen met de deflectorplate wel te doen is maar niet ideaal ben ik aan het kijken naar een luie low and slow manier. Zijn er mensen die bekend zin met bovengenoemde (betaalbare) alternatieven? En dan ben ik natuurlijk vooral benieuwd of het aanraders zijn of juist niet. Is het origineel zijn geld waard of is dit alternatief net zo goed? Of moet ik het lekker bij mijn deflector houden met de daarbij behorende beperkte ruimte voor houtskool (Lees verplicht kokosbriketten gebruiken)
Ben benieuwd naar jullie voors en tegens! Andere alternatieven zijn natuurlijk ook zeer welkom!
Zijn er mensen die bekend zijn met de Toro midland (Kopie smokenator) of de Toro Amrilo (Kopie Slow 'n sear).
Ik wil op mijn WMT graag met 1 soort brandstof werken, de wens is daarbij om gewone houtskool te gebruiken. Omdat bijvullen met de deflectorplate wel te doen is maar niet ideaal ben ik aan het kijken naar een luie low and slow manier. Zijn er mensen die bekend zin met bovengenoemde (betaalbare) alternatieven? En dan ben ik natuurlijk vooral benieuwd of het aanraders zijn of juist niet. Is het origineel zijn geld waard of is dit alternatief net zo goed? Of moet ik het lekker bij mijn deflector houden met de daarbij behorende beperkte ruimte voor houtskool (Lees verplicht kokosbriketten gebruiken)
Ben benieuwd naar jullie voors en tegens! Andere alternatieven zijn natuurlijk ook zeer welkom!