Beef en Steak

BBQ schoon branden maar toen ..

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
477
Zo VAKANTIE!
Dus om te beginnen voor we weg gaan de bbq eens goed schoon maken en gietijzer weer wat inbranden…..althans
Kwam tot de ontdekking dat er nog wat ontbijtspek lag dus ja als ie dan toch brand…
Dus na een broodje met kaas en ontbijtspek toch echt aan de gang.
Wel jammer van al die kolen,dus hard lopend naar de ah en zuidamerikaanse entrecote gehaald.
Gelukkig vakantie geld want man best aan de prijs voor die rotstukkies
Twee minuutjes per kant direct met wat pezo.
Daarna ff indirect met wat pesto en pecorino kaas.
Lekker simpel 12 uurtje 👍

IMG_9298.jpeg

IMG_9299.jpeg
 
Ziet er lekker uit
Vlees koop je toch bij de slager.
 
Zo viel je hele plan weer in duigen... gelukkig nu lekker vakantie!
 
Dat is zeker een lekker twaalf uurtje. Ik kan nergens op een menukaart of ergens anders "12 uurtje" lezen zonder aan deze anekdote uit eigen doos te denken:

Een paar jaar geleden hadden we in de bediening een nieuwe jonge dame in dienst. Nog jong, een beetje blue en verlegen. Om half 12 gaat onze keuken open voor de lunch en al snel nam de eerste tafel plaats en rond kwart voor twaalf waren de gasten klaar om hun bestelling te plaatsen. Een uitsmijter voor mevrouw en een 12 uurtje voor meneer. "Een moment alstubllieft, ik moet wat checken met de keuken". De jonge dame in kwestie komt aan de uitgifte. "Chef, meneer op tafel wil een twaalf uurtje bestellen, maar het is nog geen twaalf uur, kan dat dan wel?" Priceless :ROFLMAO:.
 
Laatst bewerkt:
Ik koop vaak bij de Sligro maar met een stukkie vlees van de ah gaat t ook prima nx mis mee
Precies. En van de Jumbo en Lidl wordt hier ook prima gegeten hoor. Alleen dan wel met eigen marinade of alleen pezo.
 
Het nuttige met het aangename combineren. Niks mis mee. Ik ga ook vaak naar de Sligro maar op vakantie ga ik in Vlissingen ook naar de AH XL. Daar hebben ze mooie stukken bbq-vlees. Côte de boeuf, shortribs, spareribs (geen voorgegaarde) Bavette, tomahawks, procureur noem maar op. Ook bij de Nettorama bij mij thuis goede stukken van dit vlees.
 
Dat is zeker een lekker twaalf uurtje. Ik kan nergens op een menukaart of ergens anders "12 uurtje" lezen zonder aan deze anekdote uit eigen doos te denken:

Een paar jaar geleden hadden we in de bediening een nieuwe jonge dame in dienst. Nog jong, een beetje blue en verlegen. Om half 12 gaat onze keuken open voor de lunch en al snel nam de eerste tafel plaats en rond kwart voor twaalf waren de gasten klaar om hun bestelling te plaatsen. Een uitsmijter voor mevrouw en een 12 uurtje voor meneer. "Een moment alstubllieft, ik moet wat checken met de keuken". De jonge dame in kwestie komt aan de uitgifte. "Chef, meneer op tafel wil een twaalf uurtje bestellen, maar het is nog geen twaalf uur, kan dat dan wel?" Priceless .
Denk ik gewend dat bij McDonalds om klokslag 11 uur er ineens geen ontbijmenu meer is.
 
Ik kan wel wat slechtere dingen bedenken om je vakantiegeld aan te spenderen.

Lekker hoor!
 
Het nuttige met het aangename combineren. Niks mis mee. Ik ga ook vaak naar de Sligro maar op vakantie ga ik in Vlissingen ook naar de AH XL. Daar hebben ze mooie stukken bbq-vlees. Côte de boeuf, shortribs, spareribs (geen voorgegaarde) Bavette, tomahawks, procureur noem maar op. Ook bij de Nettorama bij mij thuis goede stukken van dit vlees.

Als je in Vlissingen bent kan ik je slagerij Wisse op Meliskerke/Arnemuiden aanraden :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan