Hoi binnenkort gaat er 2 kg procureur op de Q om de volgende dag uit te serveren als pulled pork.
Nu heb ik het idee om de BBQ saus van verse tomaten (en andere ingrediënten) te maken. Ik wil wat tomaten, rode paprika, ui, en knoflook in een braadslede op de elevator boven de procureur laten mee roken voor 1-1,5uur. Dan is het idee om deze ingeredienten te pellen en als basis te gebruiken voor de BBQ saus met nog wat (balsamico)azijn, en honing/appelstroop en water om het vervolgens te laten indikken.
Kan ik de saus na het roken van de bovenstaande ingrediënten dan het beste direct maken, of kan ik de ingrediënten pureren en de volgende dag (afgekoeld) als basis gebruiken voor de definitieve saus.
Ik verwacht het eerste omdat ik dan het geheel niet 2x aan het verwarmen ben, maar ik dacht vraag het toch even na hier.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Nu heb ik het idee om de BBQ saus van verse tomaten (en andere ingrediënten) te maken. Ik wil wat tomaten, rode paprika, ui, en knoflook in een braadslede op de elevator boven de procureur laten mee roken voor 1-1,5uur. Dan is het idee om deze ingeredienten te pellen en als basis te gebruiken voor de BBQ saus met nog wat (balsamico)azijn, en honing/appelstroop en water om het vervolgens te laten indikken.
Kan ik de saus na het roken van de bovenstaande ingrediënten dan het beste direct maken, of kan ik de ingrediënten pureren en de volgende dag (afgekoeld) als basis gebruiken voor de definitieve saus.
Ik verwacht het eerste omdat ik dan het geheel niet 2x aan het verwarmen ben, maar ik dacht vraag het toch even na hier.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk