BasBQ
Beef en Steak

BBQ Noob

Tukkr86

Tondelzoeker
Berichten
4
Hallo allemaal,

Ben nieuw hier op het forum omdat ik graag meer wil bereiden op mijn BBQ dan enkel speklappen en kipsate :)

Afgelopen weekend stond dus "burnt ends" op het programma van een mooi stukje buikspek (1800 gram Livar varken). De "burnt ends" deden hun naam eer aan want de boel was pikzwart geworden en niet te eten! :ROFLMAO:

M.a.w. genoeg om te leren hier op het forum hoop ik!

Mijn BBQ: Weber Master Touch Premium.

groet,
Nick
 
Welkom Nick!

Gewoon blijven proberen.
 
Welkom, oefening baart kunst
 
Welkom hier.
Jammer dat die Weber niet met een ingebouwde “Master Touch” komt. Die moet je toch echt zelf inbrengen. 😉
Mooie uitdaging. Succes.
 
Welkom bij het genootschap! Tijd om die burned ends snel nog een keer te proberen want hij nam het wel erg letterlijk ;)
 
Welkom Nick. Zou meteen een nieuwe poging wagen. De burned ends zijn het waard.
Met speklappen en kipsaté is overigens ook niets mis hè
 
Welkom. Dat onder controle houden gaat met de tijd steeds beter. Er is overgens niets mis met een lekker kipsate. Je mag mij er wakker voor maken.
 
Welkom!
 
Welkom Nick.
Jammer dat het mis liep, maar wanneer je weet waaraan het lag, snel een nieuwe sessie inplannen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan