- Berichten
- 52
Gisteren is het 2e deel van het BBQ magazine gelanceerd bij vuur & rook door de maker Henry Harzevoort.
Leuke bijeenkomst met lekker hapjes, maar vooral intresse in het opnieuw prachtig opgezette blad, met vele unieke recepten
van gerenommeerde BBQ'ers van de lage landen.
Een must have voor elke BBQ fanaat....

Deel 2 is voor mij bijzonder leuk omdat ook ik een bijdrage heb mogen leveren...natuurlijk over chili-pepers:-D


Dit magazine is te koop bij verschillende slagers in Nederland maar ook online te bestellen bij keurslagerij Harzevoort. (klik link hieronder)
http://webshop.harzevoortveenendaal.keurslager.nl/
Veel leesplezier....
Leuke bijeenkomst met lekker hapjes, maar vooral intresse in het opnieuw prachtig opgezette blad, met vele unieke recepten
van gerenommeerde BBQ'ers van de lage landen.
Een must have voor elke BBQ fanaat....

Deel 2 is voor mij bijzonder leuk omdat ook ik een bijdrage heb mogen leveren...natuurlijk over chili-pepers:-D


Dit magazine is te koop bij verschillende slagers in Nederland maar ook online te bestellen bij keurslagerij Harzevoort. (klik link hieronder)
http://webshop.harzevoortveenendaal.keurslager.nl/
Veel leesplezier....