- Berichten
- 10.082
Beste bbq-collega's,
Enige tijd geleden liep ik tegen een stukje buffel vlees aan. Niet geaarzeld en hupsakee in het winkelwagentje.
En vandaag was het zover.
De buffelfilet eerst indirect met als rookhout hickory en daarna nog even grillen tot een kern van 50gr.
Bij de buffel ook Pico de Gallo gemaakt : https://www.bbqgenootschap.nl/threads/saus-pico-de-gallo.23983/ en een lekkere mangosalade als tegenhanger tegen al het smaakgeweld.
Pic's or it didn't happen:
Vanmorgen al de Pico de Gallo gemaakt
Buffel uit de koeling, even op kamertemp laten komen
Op de q met hickory rook
En klaar
Op het bordje
We vroegen letterlijk aan elkaar: Durven we nu nog wel uit eten te gaan?
Man man man. Wat was dit een geweldige maaltijd. We hadden bijna tranen van geluk.

Het fantastische vlees, de Pico de Gallo en een heerlijke frisse en zoete mango salade.
Alles klopte gewoon.
Dit is er eentje die in de top 5 staat.
Dank voor het kijken
Rick
Enige tijd geleden liep ik tegen een stukje buffel vlees aan. Niet geaarzeld en hupsakee in het winkelwagentje.
En vandaag was het zover.
De buffelfilet eerst indirect met als rookhout hickory en daarna nog even grillen tot een kern van 50gr.
Bij de buffel ook Pico de Gallo gemaakt : https://www.bbqgenootschap.nl/threads/saus-pico-de-gallo.23983/ en een lekkere mangosalade als tegenhanger tegen al het smaakgeweld.
Pic's or it didn't happen:
Vanmorgen al de Pico de Gallo gemaakt
Buffel uit de koeling, even op kamertemp laten komen
Op de q met hickory rook
En klaar
Op het bordje
We vroegen letterlijk aan elkaar: Durven we nu nog wel uit eten te gaan?
Man man man. Wat was dit een geweldige maaltijd. We hadden bijna tranen van geluk.


Het fantastische vlees, de Pico de Gallo en een heerlijke frisse en zoete mango salade.
Alles klopte gewoon.
Dit is er eentje die in de top 5 staat.
Dank voor het kijken
Rick