BasBQ
Beef en Steak

BBQ-Buffel

 
 
 
 
 

Ridevi71

Forum Meubilair
Berichten
10.091
Beste bbq-collega's,

Enige tijd geleden liep ik tegen een stukje buffel vlees aan. Niet geaarzeld en hupsakee in het winkelwagentje.
En vandaag was het zover.

De buffelfilet eerst indirect met als rookhout hickory en daarna nog even grillen tot een kern van 50gr.
Bij de buffel ook Pico de Gallo gemaakt : https://www.bbqgenootschap.nl/threads/saus-pico-de-gallo.23983/ en een lekkere mangosalade als tegenhanger tegen al het smaakgeweld.

Pic's or it didn't happen:

Vanmorgen al de Pico de Gallo gemaakt
DSC_1915.JPG


Buffel uit de koeling, even op kamertemp laten komen
DSC_1916.JPG


Op de q met hickory rook
DSC_1917.JPG


En klaar
DSC_1918.JPG


Op het bordje
DSC_1919.JPG


We vroegen letterlijk aan elkaar: Durven we nu nog wel uit eten te gaan?
Man man man. Wat was dit een geweldige maaltijd. We hadden bijna tranen van geluk. 😢😢
Het fantastische vlees, de Pico de Gallo en een heerlijke frisse en zoete mango salade.
Alles klopte gewoon.

Dit is er eentje die in de top 5 staat.

Dank voor het kijken
Rick
 
Ziet er heerlijk uit Rick hadden best een stukje willen proeven.(y)
Ik zal eens bij onze slager op de info tour gaan maar ik vrees ...........
 
Heel mooi.
Zal binnenkort eens kijken of ik ook een stukje buffel tegenkom.
 
Ziet er heerlijk uit Rick hadden best een stukje willen proeven.(y)
Ik zal eens bij onze slager op de info tour gaan maar ik vrees ...........
Heel mooi.
Zal binnenkort eens kijken of ik ook een stukje buffel tegenkom.
met je doen. is een erg lekker stukje vlees
de pico de gallo en mango salade paste er perfect bij
 
Dit bordje ziet er mooi uit en zo te horen smaakte het prima soms heb je van die gerechten dat je zegt van wat is dit lekker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er goed uit, ga ik ook eens proberen.
 
Dat ziet er fantastisch lekker uit Rick. Wat een heerlijke maaltijd. En je bord is heel mooi opgemaakt.
We zijn als BBQ genoten gewoon behoorlijk verwent. En dan zal uit eten toch steeds kritischer worden bekeken
 
Terug
Bovenaan Onderaan