Hallo,
Ik vroeg me af wat jullie ervaringen zijn met de barbecue bij regenachtig weer.
Gisteren de q aan gehad, voor 321 ribs, picanha en hasselback aardappelen.
De ribs en het garen van de picanha heb ik op de WSM gedaan, en de aardappelen en het afgrillen van de picanha op de Outdoorchef.
De Outdoorchef gedroeg zich eigenlijk zoals anders en zoals altijd, niks aan de hand.
Met de WSM had ik het zwaar gisteren!
Ik kon er kolen op gooien wat ik wilde, maar kreeg de temperatuur niet boven de 100 graden (wel goeie low and slow, maar duurt toch lang dan), met alles open.
Ligt niet aan de kolen, want in de Outdoorchef werd de temperatuur gewoon 300 graden als ik alle schuiven open zette.
Het is net of er geen trek in de WSM was. Nu is de WSM sowieso wennen, dit was mijn tweede sessie ermee, maar ik vond dit een apart verschijnsel, vooral omdat de eerste sessie vorige week prima ging.
Herkenbaar of niet?
Ik vroeg me af wat jullie ervaringen zijn met de barbecue bij regenachtig weer.
Gisteren de q aan gehad, voor 321 ribs, picanha en hasselback aardappelen.
De ribs en het garen van de picanha heb ik op de WSM gedaan, en de aardappelen en het afgrillen van de picanha op de Outdoorchef.
De Outdoorchef gedroeg zich eigenlijk zoals anders en zoals altijd, niks aan de hand.
Met de WSM had ik het zwaar gisteren!
Ik kon er kolen op gooien wat ik wilde, maar kreeg de temperatuur niet boven de 100 graden (wel goeie low and slow, maar duurt toch lang dan), met alles open.
Ligt niet aan de kolen, want in de Outdoorchef werd de temperatuur gewoon 300 graden als ik alle schuiven open zette.
Het is net of er geen trek in de WSM was. Nu is de WSM sowieso wennen, dit was mijn tweede sessie ermee, maar ik vond dit een apart verschijnsel, vooral omdat de eerste sessie vorige week prima ging.
Herkenbaar of niet?