- Berichten
- 731
Mooi dagje om pulled pork te maken. Hiervoor heb ik 2 “grote” stukken boston butt van welgeteld 1000 en 700 gram
.
Boston butt is misschien niet helemaal correct aangezien de ruggengraat er nog in zit, maar hij is wel netjes bij de 3e rib afgesneden. En het klinkt leuker als schouderkarbonade.
Gisteren de stukken in de magic dust rub gezet en zojuist op de bbq gelegd. Voor het roken gebruik ik kersen en appelhout.
Dit is de 1e keer PP, ik twijfel nog of ik 1 stuk niet ga pullen maar op 70 graden ga aansnijden. Maar ligt eraan hoe het gaat.

Boston butt is misschien niet helemaal correct aangezien de ruggengraat er nog in zit, maar hij is wel netjes bij de 3e rib afgesneden. En het klinkt leuker als schouderkarbonade.
Gisteren de stukken in de magic dust rub gezet en zojuist op de bbq gelegd. Voor het roken gebruik ik kersen en appelhout.
Dit is de 1e keer PP, ik twijfel nog of ik 1 stuk niet ga pullen maar op 70 graden ga aansnijden. Maar ligt eraan hoe het gaat.