- Berichten
- 162
Vanavond deze rollade gemaakt, mijn debuut op rolladevlak! Onhandige van dat pas op zondag bedenken is dat de slager dicht is. Dus bavette van de appie! Eerdere keer was dat gewoon 1 stuk vlees, maar een tikkie dun. Nu waren het twee losse stukjes, dus daar maar 2 kleine rollades van gemaakt.
Ingrediënten: zout, peper, rode pesto, serranoham, spinazie, pecorino en geroosterde pijnboompitjes. Rollade strak opgerold en dichtgeknoopt. Daarna op 110 graden indirect gerookt. Heb er wat beuksnippers voor gebruikt deze ronde.
Erg lekker!
Ingrediënten: zout, peper, rode pesto, serranoham, spinazie, pecorino en geroosterde pijnboompitjes. Rollade strak opgerold en dichtgeknoopt. Daarna op 110 graden indirect gerookt. Heb er wat beuksnippers voor gebruikt deze ronde.
Erg lekker!
Laatst bewerkt: