- Berichten
- 26
Vanavond een bavette rollade op de BBQ gemaakt, erg smakelijk en ook lekker te variëren qua ingrediënten. Vanavond heb ik gebruikt:
Daarna eerst de bavette opengesneden, zodat je een lange lap krijgt en daar vervolgens de plakken parmaham op gelegd.
Vervolgens de pesto erop gesmeerd, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten erop en dan kun je hem op gaan rollen.
Kwam er bij het oprollen achter dat ik niet zoveel touw meer had, kon hem dus minder mooi opbinden dan gewenst
De BBQ opgestookt tot een graad of 130 a 140 indirect
Even ingepakt met aluminiumfolie en een minuut of 10 laten rusten, nadat hij een kerntemperatuur van 52 graden had bereikt.
Groenten en aardappelen waren ook aanwezig, alleen geen foto's van gemaakt
- Bavette (800gr)
- Parmaham (5 a 6 plakjes)
- Pesto
- Zongedroogde tomaten
- Pijnboompitten
Daarna eerst de bavette opengesneden, zodat je een lange lap krijgt en daar vervolgens de plakken parmaham op gelegd.
Vervolgens de pesto erop gesmeerd, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten erop en dan kun je hem op gaan rollen.
Kwam er bij het oprollen achter dat ik niet zoveel touw meer had, kon hem dus minder mooi opbinden dan gewenst

De BBQ opgestookt tot een graad of 130 a 140 indirect
Even ingepakt met aluminiumfolie en een minuut of 10 laten rusten, nadat hij een kerntemperatuur van 52 graden had bereikt.
Groenten en aardappelen waren ook aanwezig, alleen geen foto's van gemaakt
