BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade voor kerst

 

M_grill

Sprokkelaar
Berichten
42
Ooit eerder op het forum gezien (dank voor de inspiratie!) een goed recept voor bavette rollade gezien. Voor kerst vandaag mee aan de slag gegaan, ongeveer 1,2 kilo bavette gekocht, zelf pesto gemaakt en verder gevuld met chorizo en geroosterde pijnboompitten. De rollade eerst ongeveer een uur gerookt op appelhout tot 45 graden intern en vervolgens afgegrild. Geserveerd met patatas brava’s, asperges/haricot verts en geroosterde tomaatjes.

Echt een aanrader, zo verschrikkelijk lekker, ga ik zeker vaker maken 😁.

BE619F95-80E2-4ABD-96CF-C6734C273E95.jpeg

3A73235B-B978-4B50-B5B6-F64F2B539985.jpeg

80E9CC77-B26B-4498-8DE9-4E8B3F29EB96.jpeg

D73BAEDA-7CE1-436E-832D-1A6CD00F6E88.jpeg

A38D71B3-057F-43AE-BE9D-3A9FCB2F727E.jpeg

7D33C9D9-1B47-4C12-B2A1-997028BD2703.jpeg

650CC8CF-9CA9-473E-822F-B62E43DD2DDE.jpeg


EF91840E-1D38-4332-A2A0-D30BE2EBE694.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Die ziet er erg goed uit!
Is al vaker voorbij gekomen hier maar ik moet hem nu echt een keer zelf gaan maken.
 
Ziet er lekker, en feestelijk, uit op’t bordje
 
Terug
Bovenaan Onderaan