BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade 'carpaccio style'

 

Pim

Vuurmaker
Berichten
55
Hier voor de eerste keer een rollade van bavette gemaakt. Ik moet zeggen dat ik de smaak en cuisson van de bavette zo lekkerder vindt dan gewoon 'plat' gegaard en dat had ik niet verwacht!
Met de vulling kan je spelen, hier was het met groene pesto, zongedroogde tomaatjes, kalamata olijven en pijnboompitjes...😋
20201024_190537.jpg

20201024_190529.jpg

20201024_190515.jpg

20201024_174433.jpg

20201024_190418.jpg

20201024_190609.jpg
 
Dat ziet er prima uit zeg. Mooie cuisson, en mooi opgerold. Heerlijk met pasta er bij. Dat moet smullen geweest zijn. Top.
 
  • Leuk
Waarderingen: Pim
Lekker hoor.
Wat een mooi stukje vlees Is bavette toch
Deze Is heel goed gelukt
 
  • Leuk
Waarderingen: Pim
+ 1 om mijn to do list
 
  • Leuk
Waarderingen: Pim
Wow, die is echt prachtig gelukt zeg!
 
  • Leuk
Waarderingen: Pim
Ziet er goed uit Pim! Dat komt op mijn lijstje.
Die lijst groeit ondertussen wel enorm. Snel maar weer wat maken.
 
  • Leuk
Waarderingen: Pim
Dit was zo'n 800 gram

Helder. Ik heb bedacht dat ik 'm met kerst ga maken. 5 volwassenen en 1 kind, heb me maar een stuk van zo'n 1400gram besteld bij de slager.

Ik ben benieuwd! bij sommige recepten zie ik ook nog truffelmayo en balsamico dressing als toevoeging, volgens mij is de pesto i.c.m. eventueel balsamico dressing wel voldoende.
 
Terug
Bovenaan Onderaan