- Berichten
- 505
Vanmiddag liep ik op de markt bij Jan Aalvink toevallig tegen een stukje bavette aan. Nu had ik die al even op de todo staan en vandaag leken de sterren goed uitgelijnd om dat maar eens te proberen. Zo komt de wga ook weer eens uit het vet.
Alleen een beetje peper en zout er op gedaan:
Ongeveer drie minuten op elk kantje
Flitserfotos zijn lelijk, maar ja anders zie niks
Even rusten en hup, op een stokkie
Ik vond het heerlijk, misschien in potentie wel net zo lekker als rib eye! Volgende keer wel het vuur iets minder dicht op het rooster, want er zat nu wel her en der een iets te donker smaakje aan.
Alleen een beetje peper en zout er op gedaan:


Ongeveer drie minuten op elk kantje

Flitserfotos zijn lelijk, maar ja anders zie niks

Even rusten en hup, op een stokkie

Ik vond het heerlijk, misschien in potentie wel net zo lekker als rib eye! Volgende keer wel het vuur iets minder dicht op het rooster, want er zat nu wel her en der een iets te donker smaakje aan.