- Berichten
- 340
Lang geen gerecht gepost hier, maar ben alles behalve inactief op de Q 
Vandaag lekker een bavette op de WGA, samen met een mosterdsaus, zuur en tuinkers.. Steakhouse pattaten en een salade erbij.. Zonder foto's is er niks gebeurd dus bij deze..
Mooi stukje voor twee personen..
Mosterdsaus maken met sjalot en knoflook als basis..
De bavette flink direct boven houtskool.. 3 mins per kant en daarna ff indirect een paar minuten.. Daarna 5 minuten in de folie om te rusten
Plankje opmaken.. Augurk en zilverui erbij, kers eroverheen..
Wij houden van rare/medium
Conclusie: wat een lekker stuk vlees is dit! Stevig, maar mals en bommen smaak.. Komt er vaker op!
Thx for watching

Vandaag lekker een bavette op de WGA, samen met een mosterdsaus, zuur en tuinkers.. Steakhouse pattaten en een salade erbij.. Zonder foto's is er niks gebeurd dus bij deze..

Mooi stukje voor twee personen..

Mosterdsaus maken met sjalot en knoflook als basis..

De bavette flink direct boven houtskool.. 3 mins per kant en daarna ff indirect een paar minuten.. Daarna 5 minuten in de folie om te rusten

Plankje opmaken.. Augurk en zilverui erbij, kers eroverheen..

Wij houden van rare/medium

Conclusie: wat een lekker stuk vlees is dit! Stevig, maar mals en bommen smaak.. Komt er vaker op!
Thx for watching
