Goedemiddag allemaal,
ik ben nieuw op het forum en ik kwam hier terecht vanwege mijn probleem met de GrillEye thermometer.
Met de kerst wil ik een lekker stuk Sukade op mijn Bastard klaarmaken en dan is meten natuurlijk een must
.
Ontzettend veel dank aan greg (en zijn kompaan) voor het schrijven van de software. Gelukkig kan ik mijn dure apparaat nu blijven gebruiken.
Ik heb vorig jaar zomer een buitenkeuken aangeschaft en inmiddels is mijn buikspek en ribeye een aardige specialiteit geworden
.
Ik hoop hier vaker terug te komen om van anderen te leren!
Groet en fijne feestdagen,
Bart Jan (Pijnacker)
ik ben nieuw op het forum en ik kwam hier terecht vanwege mijn probleem met de GrillEye thermometer.
Met de kerst wil ik een lekker stuk Sukade op mijn Bastard klaarmaken en dan is meten natuurlijk een must
Ontzettend veel dank aan greg (en zijn kompaan) voor het schrijven van de software. Gelukkig kan ik mijn dure apparaat nu blijven gebruiken.
Ik heb vorig jaar zomer een buitenkeuken aangeschaft en inmiddels is mijn buikspek en ribeye een aardige specialiteit geworden
Ik hoop hier vaker terug te komen om van anderen te leren!
Groet en fijne feestdagen,
Bart Jan (Pijnacker)