- Berichten
- 250
Een tijdje terug is er aan Marcel en mij gevraagd of we niet een keer wilden komen barbecu?n voor de vaste groep zaterdagsquashers, van squashcentrum Hellendoorn. Tuurlijk willen we dat, geen probleem! Datum geprikt, 5 april moest het worden. "Hoeveel man komt er ongeveer?" "Een man of 15". Prima!.
Nadat we een proefdagje gedraaid hadden en daar natuurlijk foto's van gemaakt hadden, werden het er steeds meer. Uiteindelijk waren er een kleine 30 mannen, vrouwen en kinderen.
Omdat dit onze eerste keer was dat we voor een groep moesten koken vond ik het best wel spannend. Lukt alles wel? Krijgen we het op tijd gaar? Hebben we genoeg?
Nou gelukkig is alles gelukt! Heerlijke gerechten, prima samenwerking en heel veel blije gezichten! Dit smaakt naar meer!
Hieronder een kleine foto compilatie van afgelopen zaterdag!
10 Kilo ribbels
2 Kilo Gamba's gemarineerd
Onze zelfbouwsmokers voor het eerst eens naast elkaar! Best trots op!!
Beide smokers volgestouwd met Ribbels
Na een uurtje de ribbels ingepakt met een beetje olijfolie en appelsap
Na een half uur in folie
Gelakt en nog even 15 minuten op de smoker
Resultaat mag er zijn!!
Gamba's op hoog vuur gegrild, HEERLIJK
Forelletjes gerookt
Gezellige bedoening!
Lekkere ananas met kokosmelk bruine suiker en kaneel, opgediend met vanille ijs en rumslagroom
Marcel bij zijn smoker
Foto kreeg ik net nog toegestuurd! Ik links en Marcel rechts
Al met al, heel erg veel goede reacties gekregen. We hebben het erg naar onze zin gehad en we zijn van plan dit vaker te gaan doen. Voorzichtige kreten komen te voorschijn om een team op te richten. De naam hebben we al, Smoking' Dutch T-Bones, ( korte uitleg Smoking' ligt voor de hand , Dutch Ligt ook voor de hand, T-Bones we zijn bij de Trombonisten en de relatie met het vlees is gelegd!)
Bedankt voor het kijken!
Marcel en Martijn
Nadat we een proefdagje gedraaid hadden en daar natuurlijk foto's van gemaakt hadden, werden het er steeds meer. Uiteindelijk waren er een kleine 30 mannen, vrouwen en kinderen.
Omdat dit onze eerste keer was dat we voor een groep moesten koken vond ik het best wel spannend. Lukt alles wel? Krijgen we het op tijd gaar? Hebben we genoeg?
Nou gelukkig is alles gelukt! Heerlijke gerechten, prima samenwerking en heel veel blije gezichten! Dit smaakt naar meer!
Hieronder een kleine foto compilatie van afgelopen zaterdag!
10 Kilo ribbels
2 Kilo Gamba's gemarineerd
Onze zelfbouwsmokers voor het eerst eens naast elkaar! Best trots op!!
Beide smokers volgestouwd met Ribbels
Na een uurtje de ribbels ingepakt met een beetje olijfolie en appelsap
Na een half uur in folie
Gelakt en nog even 15 minuten op de smoker
Resultaat mag er zijn!!
Gamba's op hoog vuur gegrild, HEERLIJK
Forelletjes gerookt
Gezellige bedoening!
Lekkere ananas met kokosmelk bruine suiker en kaneel, opgediend met vanille ijs en rumslagroom
Marcel bij zijn smoker
Foto kreeg ik net nog toegestuurd! Ik links en Marcel rechts
Al met al, heel erg veel goede reacties gekregen. We hebben het erg naar onze zin gehad en we zijn van plan dit vaker te gaan doen. Voorzichtige kreten komen te voorschijn om een team op te richten. De naam hebben we al, Smoking' Dutch T-Bones, ( korte uitleg Smoking' ligt voor de hand , Dutch Ligt ook voor de hand, T-Bones we zijn bij de Trombonisten en de relatie met het vlees is gelegd!)
Bedankt voor het kijken!
Marcel en Martijn