- Berichten
- 5.107
Vandaag weer eens gevulde varkenshaasjes in blanket gemaakt.
Varkenshaasjes gevuld met pesto, olijf, zon gedroogde tomaatjes, basilicum en geraspte parmezaan.
Helaas wist de juffrouw bij de slager niet het verschil tussen 1 mm dik en te dun gesneden ontbijtspek. . Tja, krijg je met de hele dag een telefoon in je handen houden.
. Was ff piele om dit nog te vlechten.
Maar een lekker gerechtje, aangevuld met een flesje chianti.
De gevulde porky haasjes eraf gehaald bij een kerntemp. van 56 C. Tijdens het rusten nog net iets te ver door gegaard. Niet te droog, maar ook niet mooi rosé.
Smaak was prima.
Varkenshaasjes gevuld met pesto, olijf, zon gedroogde tomaatjes, basilicum en geraspte parmezaan.
Helaas wist de juffrouw bij de slager niet het verschil tussen 1 mm dik en te dun gesneden ontbijtspek. . Tja, krijg je met de hele dag een telefoon in je handen houden.

Maar een lekker gerechtje, aangevuld met een flesje chianti.
De gevulde porky haasjes eraf gehaald bij een kerntemp. van 56 C. Tijdens het rusten nog net iets te ver door gegaard. Niet te droog, maar ook niet mooi rosé.
Smaak was prima.