Ik wilde jullie even een klein verhaaltje vertellen.
Sinds de aankoop van de Primo Oval XL ben ik natuurlijk flink veel aan het BBQ'en (nog meer dan voorheen)
Nu heb ik in de afgelopen 4 weken denk ik ongeveer 3 keer baby back ribs gemaakt.
Uiteraard steeds verder leren; kijken wat je kan verbeteren en dergelijke; maar het mooie eraan: Het heeft gewoon ontzettend veel zin!
In heb de ribs nog nooit 'vies' gehad en vond ze altijd lekker als ze na 5 uur van de Primo afkomen, maar merk nu vanavond na de derde keer bereiden dat ze VEEL lekkerder en malser zijn dan de eerste 2 keren. De 2e keer was overigens ook al beter dan de eerste dus er zit een mooie stijgende lijn in.
Heel gaaf dat je ziet door kleine dingen aan te passen en meer ervaring op te doen, dat het vlees wat van de BBQ afkomt ook gewoon n?g lekkerder is dan de vorige keren!
Voor iedereen die dus eens wat geprobeerd heeft wat niet helemaal een succes geworden is: Geef niet op! Blijf proberen en kijk wat je ervan kan leren.
Ook deze keer weer aan mijn gasten gevraagd hoe ik ze ribs nog beter zou krijgen. En (helaas) niet echt een eenduidig antwoord gekregen. Ze waren vandaag ook gewoon ERRUG lekker!
Sinds de aankoop van de Primo Oval XL ben ik natuurlijk flink veel aan het BBQ'en (nog meer dan voorheen)
Nu heb ik in de afgelopen 4 weken denk ik ongeveer 3 keer baby back ribs gemaakt.
Uiteraard steeds verder leren; kijken wat je kan verbeteren en dergelijke; maar het mooie eraan: Het heeft gewoon ontzettend veel zin!
In heb de ribs nog nooit 'vies' gehad en vond ze altijd lekker als ze na 5 uur van de Primo afkomen, maar merk nu vanavond na de derde keer bereiden dat ze VEEL lekkerder en malser zijn dan de eerste 2 keren. De 2e keer was overigens ook al beter dan de eerste dus er zit een mooie stijgende lijn in.
Heel gaaf dat je ziet door kleine dingen aan te passen en meer ervaring op te doen, dat het vlees wat van de BBQ afkomt ook gewoon n?g lekkerder is dan de vorige keren!
Voor iedereen die dus eens wat geprobeerd heeft wat niet helemaal een succes geworden is: Geef niet op! Blijf proberen en kijk wat je ervan kan leren.
Ook deze keer weer aan mijn gasten gevraagd hoe ik ze ribs nog beter zou krijgen. En (helaas) niet echt een eenduidig antwoord gekregen. Ze waren vandaag ook gewoon ERRUG lekker!