- Berichten
- 695
Hallo,
Gister was het zondag..ook bekend als rum/cola dag in huize derksen.
Daar moeten we natuurlijk een snackie bij. Schandalig maar waar..de klassieke ATB had ik nog nooit gemaakt. Nou snel aan de slag dan maar.
Eerst alles klaar zetten..
Daarna een vulling maken van kruiden roomkaas met ui en belegen kaas..op smaak gemaakt met wat rib rub.
Alles vullen en een spekkie er om heen
De joe op 150 graden met 2 stukjes kersenhout.
Na 30 min waren ze klaar..
Potdikke..wel wat donker geworden door de rook.
Alles op een bordje
Met name mevrouw derksen vond het erg lekker .
We hadden bewust voor paprika gekozen omdat we niet gek zij op pittig.
Ik had er wel stiekem 2 galepeno tussen gedaan..dus een beetje pit kregen we nog wel.
Bedankt voor het lezen.
Gister was het zondag..ook bekend als rum/cola dag in huize derksen.
Daar moeten we natuurlijk een snackie bij. Schandalig maar waar..de klassieke ATB had ik nog nooit gemaakt. Nou snel aan de slag dan maar.
Eerst alles klaar zetten..
Daarna een vulling maken van kruiden roomkaas met ui en belegen kaas..op smaak gemaakt met wat rib rub.
Alles vullen en een spekkie er om heen
De joe op 150 graden met 2 stukjes kersenhout.
Na 30 min waren ze klaar..
Potdikke..wel wat donker geworden door de rook.
Alles op een bordje
Met name mevrouw derksen vond het erg lekker .
We hadden bewust voor paprika gekozen omdat we niet gek zij op pittig.
Ik had er wel stiekem 2 galepeno tussen gedaan..dus een beetje pit kregen we nog wel.
Bedankt voor het lezen.