Gisteravond maar weer eens een picnic gereed gemaakt om pulled pork te worden.
Ge?njecteerd met appelsap met wat chili, lekker dik in de stockyard apple barbecue rub gezet.
De keg opgestookt naar 110 graden met wat appel rookhout en om even voor 0:00 de picnic erop gegooid.
Nog even gewacht of de boel stabiel bleef en toen het bedje opgezocht.
Vanmiddag nog wat baked beans gemaakt als bijgerecht.
Het was weer een traag varkentje want hij was pas tegen 18:00 klaar.
De boel uit elkaar getrokken en op een broodje met wat augurk en coleslaw.
Weer snel wat plaatjes met de telefoon gemaakt.
En weer dank voor het kijken.
Ge?njecteerd met appelsap met wat chili, lekker dik in de stockyard apple barbecue rub gezet.
De keg opgestookt naar 110 graden met wat appel rookhout en om even voor 0:00 de picnic erop gegooid.
Nog even gewacht of de boel stabiel bleef en toen het bedje opgezocht.
Vanmiddag nog wat baked beans gemaakt als bijgerecht.
Het was weer een traag varkentje want hij was pas tegen 18:00 klaar.
De boel uit elkaar getrokken en op een broodje met wat augurk en coleslaw.
Weer snel wat plaatjes met de telefoon gemaakt.









En weer dank voor het kijken.