- Berichten
- 5.627
Het begint een traditie te worden, als onze appelboom(pje) weer zijn heerlijke appels geeft (James Grieve) dan wordt het weer tijd voor een appeltaart.
Is het niet voor onszelf, want wij zijn niet echt van de toetjes en taarten, dan is het wel voor de buurtjes want die vinden deze ietwat zurige appeltaart met wat alcoholische ingredienten erg lekker.
Appelttaart met in Matusalem rum en Drambuie geweekte rozijnen.
En dat is me toch een partij lekker.
Voor de niet kenners, Drambuie is een eeuwenoude echte likeur van Schotse Whisky met Honing en kruiden.
Is het niet voor onszelf, want wij zijn niet echt van de toetjes en taarten, dan is het wel voor de buurtjes want die vinden deze ietwat zurige appeltaart met wat alcoholische ingredienten erg lekker.
Appelttaart met in Matusalem rum en Drambuie geweekte rozijnen.
En dat is me toch een partij lekker.
Voor de niet kenners, Drambuie is een eeuwenoude echte likeur van Schotse Whisky met Honing en kruiden.









