- Berichten
- 20.747
Na de tip van Dennis kon ik niet achterblijven.... Ik moest ook Amerikaanse sukade proberen.
Ze hadden er nog eentje bij de Sligro
Het was een stuk van twee kilo die ik zelf heb ontdaan van de zenen en de vetlaag. Ik bleef over met een kilo zeer mooi vlees.
De volgende keer vraag ik het wel aan de slager om het te doen, dan hou je vast meer over
.
het recept van Dennis gevolgd, dus marineren in Cola en Ketjap en daarna bestrooien met Big Bob Gibson.
Ik heb hem twee keer 3 minuten op de grill gedaan en toen 6 minuten indirect.
10 minuten laten rusten en toen heerlijk opgegeten.
Heerlijk mals, vol van smaak een echt blijverdje
Bedankt voor het kijken.
Ze hadden er nog eentje bij de Sligro
Het was een stuk van twee kilo die ik zelf heb ontdaan van de zenen en de vetlaag. Ik bleef over met een kilo zeer mooi vlees.
De volgende keer vraag ik het wel aan de slager om het te doen, dan hou je vast meer over

het recept van Dennis gevolgd, dus marineren in Cola en Ketjap en daarna bestrooien met Big Bob Gibson.
Ik heb hem twee keer 3 minuten op de grill gedaan en toen 6 minuten indirect.
10 minuten laten rusten en toen heerlijk opgegeten.
Heerlijk mals, vol van smaak een echt blijverdje

Bedankt voor het kijken.