- Berichten
- 1.649
Vandaag stonden er Amerikaanse gegrilde kippenpoten Steven Raichlen op het menu. Om 9 uur kippen gehaald, om 13 uur ingewreven met BBQguru standaard BBQ rub. Basisbarbequebedruipsaus gemaakt en alles vervolgens tot 18 uur in de koelkast gezet. Summit aangestoken en ondertussen aardappels ingesneden en coleslaw ala Domi gemaakt. Kip op de vel kant circa 10 minuten op de directe methode, vervolges rookbak gevuld met kersenhout en de kip 45 minuten op indirecte wijze naar de 82gr laten gaan. Kip regelmatig ingesmeerd met de bedruipsaus en aan het einde met BBQ saus ala Noskos.
Helaas hadden de aardappels nog wat langer gemogen. Die gaan er de volgende keer iets eerder op.
Zoonlief had ook een vriendje te eten gevraagd en die had nog nooit zulke lekkere kip gegeten. Bij hun is de kip altijd zwart op de Q zo melde hij
De hasselback aardappels
Coleslaw ala Domi
De kip was heerlijk sappig
Dit gaan we vaker maken
Helaas hadden de aardappels nog wat langer gemogen. Die gaan er de volgende keer iets eerder op.
Zoonlief had ook een vriendje te eten gevraagd en die had nog nooit zulke lekkere kip gegeten. Bij hun is de kip altijd zwart op de Q zo melde hij
De hasselback aardappels
Coleslaw ala Domi
De kip was heerlijk sappig
Dit gaan we vaker maken