BasBQ
Beef en Steak

Amerikaanse Black Angus Brisket

Lekker hoor!
 
RvH6511 zei:
Gefeliciteerd met je koetje.
Op de foto ziet het er heerlijk sappig uit.
Je geeft aan dat je de volgende keer wilt/gaat injecteren.
Is het injecteren dan voor het aanbrengen van de kruiden in het vlees m.a.w. was het vlees aan de binnenzijde minder gekruid of was het toch nog te droog.
Verder ben ik benieuwd naar je mening welke bereiding lekkerder smaakte. Die uit de oven of die die van de BBQ

Hij was best wel sappig maar ik denk dat door te injecteren er nog meer smaak aan komt.
Van de BBQ is die een stuk lekkerder dan uit de oven.
BTW de prijs is geloof ik ?12,95 p/kg
 
UDS-butcher zei:
RvH6511 zei:
Gefeliciteerd met je koetje.
Op de foto ziet het er heerlijk sappig uit.
Je geeft aan dat je de volgende keer wilt/gaat injecteren.
Is het injecteren dan voor het aanbrengen van de kruiden in het vlees m.a.w. was het vlees aan de binnenzijde minder gekruid of was het toch nog te droog.
Verder ben ik benieuwd naar je mening welke bereiding lekkerder smaakte. Die uit de oven of die die van de BBQ

Hij was best wel sappig maar ik denk dat door te injecteren er nog meer smaak aan komt.
Van de BBQ is die een stuk lekkerder dan uit de oven.
BTW de prijs is geloof ik ?12,95 p/kg

thnxs voor de reactie
 
Terug
Bovenaan Onderaan