BasBQ
Beef en Steak

Als nieuw hier.

Eelco

Vuurmaker
Berichten
95
Als nieuw hier betekend voor mij dat ik al wat gedaan heb op BBQ gebied. In bezit van een Weber Premium 57 cm, Weber Go-Anywhere en Weber Q 200 gas BBQ voor mijn vrouw om groenten te grillen. In de caravan een Outdoorchef met alles er op en er aan, ook op gas omdat het overal gebruikt mag worden (en lekker  makkelijk op vakantie). Dan staat er nog een Pro Q rookoven in de tuin die zo makkelijk is voor pulled pork en brisket. Onlangs is in dat gezelschap een tafel rookoventje bij gekomen die voor de snelle hap (even een visje roken voor de nachtdienst) heel fijn is. Kortom ik zit niet zonder en alles word met regelmaat gebruikt. Waarom op een forum? Heb hier al heel veel gezien en gelezen en kan misschien ook wat bijdragen. Mijn goal nu is om te gaan koud roken en vlees te drogen al dan niet op de rookoven. :p
 
Hoi Eelco,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Eelco! Lijkt me een prima 'begin'
 
Eelco, welkom op het BBQ Genootschap.
 
Welkom bij het genootschap!
 
Hoi Eelco,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
 
Ja foto's, dat is nog wel een dingetje. Hoe doe ik dat?
 
Welkom hier op dit mooie forum Eelco
 
Heb nu ook tapatalk. Nu nog even oefenen.
774ec3d2822634abacab01bc0271c3e8.jpg


Verstuurd vanaf mijn Active met Tapatalk

 
Eelco zei:
Heb nu ook tapatalk. Nu nog even oefenen.
774ec3d2822634abacab01bc0271c3e8.jpg


Verstuurd vanaf mijn Active met Tapatalk
Pulled pork op de ProQ rookoven. 4x2800 gram


Verstuurd vanaf mijn Active met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan