- Berichten
- 2.562
Van het weekeind wil ik mijn aller eerste run gaan doen/proberen met PP en Ribs.
Vanavond even een temperatuur regeling in elkaar geknutseld/geprogrammeerd.
Ik ben van mijn beroep meet en regel technicus en dan neem je je werk al gauw mee naar huis.
Voor de ge?nteresseerden onder ons, gebruik hiervoor een Johnson Fx16 regelaar met 6 analoge ingangen 8 digitale ingangen 8 digitale uitgangen waarvan 4 stuks triac en 4 analoge uitgangen, deze regelaar is helemaal vrij te programmeren dus ook ideaal om er een BBQ regeling van te maken.
Morgen ga ik nog diverse spullen bestellen voor de BBQ en het vlees bij de slager bestellen.
Verder zal het gaan gebeuren op een oklahoma smoker (cheap version) ik heb nog in de planning staan om deze zelf te gaan bouwen.
Ik heb nog wel een paar beginners vragen als dat mag.
1. Mogen de PP en ribs samen in 1 run of is dit af te raden.
2. Hoeveel briketten zal ik nodig gaan hebben. (wil de bbq redelijk vol gaan leggen 1 flink stuk PP en de rest ribs)
Verder zal ik gaan proberen om alles te gaan loggen qua temperatuur en met veel foto's.
Dus als iemand nog goede adviezen heeft voor een beginneling hoor ik het heel graag.
Ik houd jullie op de hoogte.
Vanavond even een temperatuur regeling in elkaar geknutseld/geprogrammeerd.
Ik ben van mijn beroep meet en regel technicus en dan neem je je werk al gauw mee naar huis.

Voor de ge?nteresseerden onder ons, gebruik hiervoor een Johnson Fx16 regelaar met 6 analoge ingangen 8 digitale ingangen 8 digitale uitgangen waarvan 4 stuks triac en 4 analoge uitgangen, deze regelaar is helemaal vrij te programmeren dus ook ideaal om er een BBQ regeling van te maken.
Morgen ga ik nog diverse spullen bestellen voor de BBQ en het vlees bij de slager bestellen.
Verder zal het gaan gebeuren op een oklahoma smoker (cheap version) ik heb nog in de planning staan om deze zelf te gaan bouwen.
Ik heb nog wel een paar beginners vragen als dat mag.
1. Mogen de PP en ribs samen in 1 run of is dit af te raden.
2. Hoeveel briketten zal ik nodig gaan hebben. (wil de bbq redelijk vol gaan leggen 1 flink stuk PP en de rest ribs)
Verder zal ik gaan proberen om alles te gaan loggen qua temperatuur en met veel foto's.
Dus als iemand nog goede adviezen heeft voor een beginneling hoor ik het heel graag.
Ik houd jullie op de hoogte.

