Vandaag voor de laatste keer dit seizoen
Boerenkool met worst en gerookte krabbetjes.
De krabbetjes (krabbetjes met borstlap) eerst 's ochtends ge?njecteerd met een oplossing met peper en zout.
Buitenkant met peper, zout, koriander, gember, nootmuskaat.
Op de bbq bij een langzaam oplopende temperatuur met wat blokjes beukenhout.
Bij een kern van 85 graden eraf gehaald.
Heerlijk zacht sappig vlees.
De boerenkool en de worst waren ook goed, maar die komen niet van de bbq.
Boerenkool met worst en gerookte krabbetjes.
De krabbetjes (krabbetjes met borstlap) eerst 's ochtends ge?njecteerd met een oplossing met peper en zout.
Buitenkant met peper, zout, koriander, gember, nootmuskaat.

Op de bbq bij een langzaam oplopende temperatuur met wat blokjes beukenhout.

Bij een kern van 85 graden eraf gehaald.

Heerlijk zacht sappig vlees.


De boerenkool en de worst waren ook goed, maar die komen niet van de bbq.