BasBQ
Beef en Steak

Afscheid van de winter

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Vandaag voor de laatste keer dit seizoen
Boerenkool met worst en gerookte krabbetjes.

De krabbetjes (krabbetjes met borstlap) eerst 's ochtends ge?njecteerd met een oplossing met peper en zout.
Buitenkant met peper, zout, koriander, gember, nootmuskaat.
DSC03416.jpg


Op de bbq bij een langzaam oplopende temperatuur met wat blokjes beukenhout.
Knipsel3.jpg


Bij een kern van 85 graden eraf gehaald.
DSC03417.jpg


Heerlijk zacht sappig vlees.
DSC03419.jpg


DSC03420.jpg

De boerenkool en de worst waren ook goed, maar die komen niet van de bbq.
 
mooie foto's en je krabbetjes zien er weer heerlijk uit
 
Geen winter gezien dit jaar :) Maar wel mooi stuk vlees om afscheid mee te nemen.
 
Een sappig afscheid!!
 
Die ga ik komend weekend ook maar eens maken Bert :D
 
Ziet er goed uit!

Heb je ??n van de alarm scripts gebruikt om de pit-temp te verhogen, ziet er uit dat je het handmatig hebt gedaan.
 
Ziet er goed uit, gelukkig net op tijd want het wordt 20 graden joehoe!
 
uipko zei:
Ziet er goed uit!

Heb je ??n van de alarm scripts gebruikt om de pit-temp te verhogen, ziet er uit dat je het handmatig hebt gedaan.
Ik heb het handmatig gedaan, daar heb ik me nog niet in verdiept.
 
Terug
Bovenaan Onderaan