Edele genootschapsleden,
Laatste paar weken ben ik weer lekker ana het stoken. Tbones, en ander rundvlees met name. Reversed sear. Dus eerst de gewenste kerntemperatuur en dan afgrillen voor de looks.
Echter, ondanks dat ik in de tussentijd extra ecobrasa briketten aansteek dmv firestarter..en in de bbq doe... Lukt het afgrillen niet echt. Of mn vlees ligt dan te lang te pauzeren tijdens bijvullen en de temperatuur te laten klimmen.
Is het niet een beter idee om het afgrillen dmv houtskool te doen? Ook aangestoken in firestarter? Houtskool.wordt toch veel sneller veel heter?
Hoor het graag! En tips voor de betere houtskool zie ik ook graag
hoeven niet direct 10kg zakken te zijn, want zou alleen nodig zijn voor het afgrillen.
Smakelijke voortzetting!
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk
Laatste paar weken ben ik weer lekker ana het stoken. Tbones, en ander rundvlees met name. Reversed sear. Dus eerst de gewenste kerntemperatuur en dan afgrillen voor de looks.
Echter, ondanks dat ik in de tussentijd extra ecobrasa briketten aansteek dmv firestarter..en in de bbq doe... Lukt het afgrillen niet echt. Of mn vlees ligt dan te lang te pauzeren tijdens bijvullen en de temperatuur te laten klimmen.
Is het niet een beter idee om het afgrillen dmv houtskool te doen? Ook aangestoken in firestarter? Houtskool.wordt toch veel sneller veel heter?
Hoor het graag! En tips voor de betere houtskool zie ik ook graag

Smakelijke voortzetting!
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk