Gisteren weer ze zoveelste bbq van dit jaar op het werk gehad. Dit maal het volgende menu(iedereen wil graag rare, dus alles op 50? gehouden):
Ronde 1:
- 1.3kg warmgerookte zalm (dome 90, kern 50)
- 1.5kg pork belly burnt ends (dome 4 uurtjes 110, laatste uurtje met de zalm mee)
Ronde 2:
- 1.4kg USA grain fed picanha (dome 110, kern 50)
Ronde 3:
- 1kg Australian grain fed ribeye (dome 110, kern 50)
- 0.8kg Uruguay grain fed longhaas (direct gegrild, Lekker rood)
Toetje:
- Chocolade moelleux met vanille ijs en slagroom
Alles geserveerd met patat met schil, zelf gemaakte romige knoflooksaus en chimichurri.
Niet alles heeft de foto gehaald
en we hebben door een stroomstoring deels in het donker gegeten met een bouwlamp op accu, smaakte er niet minder om maar de foto's zijn daardoor soms wat minder.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Ronde 1:
- 1.3kg warmgerookte zalm (dome 90, kern 50)
- 1.5kg pork belly burnt ends (dome 4 uurtjes 110, laatste uurtje met de zalm mee)
Ronde 2:
- 1.4kg USA grain fed picanha (dome 110, kern 50)
Ronde 3:
- 1kg Australian grain fed ribeye (dome 110, kern 50)
- 0.8kg Uruguay grain fed longhaas (direct gegrild, Lekker rood)
Toetje:
- Chocolade moelleux met vanille ijs en slagroom
Alles geserveerd met patat met schil, zelf gemaakte romige knoflooksaus en chimichurri.
Niet alles heeft de foto gehaald








Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk