BasBQ
Beef en Steak

Afdelingsbarbecue

 

Smokerb

Stoker
Berichten
295
Gisteren weer ze zoveelste bbq van dit jaar op het werk gehad. Dit maal het volgende menu(iedereen wil graag rare, dus alles op 50? gehouden):

Ronde 1:
- 1.3kg warmgerookte zalm (dome 90, kern 50)
- 1.5kg pork belly burnt ends (dome 4 uurtjes 110, laatste uurtje met de zalm mee)

Ronde 2:
- 1.4kg USA grain fed picanha (dome 110, kern 50)

Ronde 3:
- 1kg Australian grain fed ribeye (dome 110, kern 50)
- 0.8kg Uruguay grain fed longhaas (direct gegrild, Lekker rood)

Toetje:
- Chocolade moelleux met vanille ijs en slagroom

Alles geserveerd met patat met schil, zelf gemaakte romige knoflooksaus en chimichurri.

Niet alles heeft de foto gehaald en we hebben door een stroomstoring deels in het donker gegeten met een bouwlamp op accu, smaakte er niet minder om maar de foto's zijn daardoor soms wat minder.

IMG-20181212-WA0003.jpg

IMG-20181211-WA0005.jpg

IMG-20181211-WA0006.jpg

IMG-20181211-WA0008.jpg

IMG-20181211-WA0010.jpg

IMG-20181211-WA0011.jpg

IMG-20181211-WA0017.jpg



Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Net als in Pulp Fiction... Bloody as Hell!
 
Jammie. Zouden ze bij ons ook moeten doen. Zo'n bbq. Ziet er goed uit.  :)
 
Cuisson Transsylvani?, daar hou ik van....Heerlijk
 
Super mooie, smakelijke plaatjes...! Ik heb er honger van gekregen, dat had ik zeker te weten gelust!
 
Prachtige kleur en garing van die Picanha!  :)
 
Lekkerrrr hoor  :)
 
Potverdikkeme, wat een verwennerij! Ik zeg medewerker van het jaar.
 
Mooie BBQ heb je gegeven. Zoeken ze nog medewerkers?
Ik had graag een vorkje me geprikt
 
Terug
Bovenaan Onderaan