Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dank je Peter!Ik zou demzeebaars lekker roken met appelhout. Pkaweg 45 min op 110 C. Kern 55 C.
Daarna de Q opstoken naar 189 C en de zalmmoot aan beide zijden grillen.
Succes.
Zie Ghost: Rustig een biertje pakken, zalm grillen en de zeebaars niet in de zon leggen.Dank je Peter!Ga ik zo proberen! Moet ik nog iets speciaals doen om de zeebaars warm te houden tijdens het grillen van de zalm?
Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit. De kamado is stevig vol geladen.Tijd voor het biertje had ik niet, is toch net iets meer werk dan alleen een steakje grillen. Maar dik tevreden over het resultaat zo voor de eerste keer.
![]()
Je hebt helemaal gelijk Peet en heb ik nadien dan ook ruimschoots goedgemaakt!Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit. De kamado is stevig vol geladen.
Let wel op je vocht huishouding. Uit onderzoek is gebleken dat aan de Q veel vocht verdampt. Dit moet bijgevuld worden. Anders krijgt men rimpeltjes.
![]()
Ja idd Barbeknoei, gaan we zeker ook es proberen binnenkort. Zo'n zeebaarsje is niet te versmaden, dus zal geregeld gekocht gaan worden hier.Lekker man. Jij overleeft het wel.
Ik hou er zelf ook wel van om zeebaars of dorade gewoon direct te grillen, zelfde tijd als zalm ongeveer. Gewoon direct op het rooster, boven de kolen. Niet te bang, op tijd omdraaien. Kan bijna niet mislukken en je kunt altijd nog Chinees bestellen![]()