Beef en Steak

Advies gevraagd opwarmen oerhammetjes

Memphis

Tondelzoeker
Berichten
8
Hoi Allen!

Voor volgende week hebben we een vrienden weekend gepland staan.
Daar heb ik 15 oerhammetjes op de ''3-2-1'' klaargemaakt tot en met stap 2. Na de inpak fase heb ik de hammetjes gevacumeerd en ingevroren.

In onze accommodatie heb ik mijn beschikking over een oven. Hoe zouden jullie deze hammetjes de laatste lakfase doen? En hoeveel graden?
Of is dan een pan met heet water een betere optie? Al weet ik niet of dit haalbaar is i.v.m. het aantal dat ongeveer gelijktijdig klaar moet zijn.

Ik hoor het graag!!
 
Lekker in de oven op 180~200 graden.

Thermapen mee om te kijken of ze warm zijn van binnen.

Wel even opletten of je “hete lucht” of boven/onder warmte hebt.

Boven onder is de veiligste optie.
 
Ja, wat @Zzzjon zegt. Ontdooien, lakken en in de oven. Gaat perfect hoor, de bbq smaak zit er al aan immers.
 
Wat Zzzjon zegt. en gewoon goed in de gaten houden
 
Wat @Zzzjon zegt. Eet smakelijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan