Hoi Allen!
Voor volgende week hebben we een vrienden weekend gepland staan.
Daar heb ik 15 oerhammetjes op de ≈ ''3-2-1'' klaargemaakt tot en met stap 2. Na de inpak fase heb ik de hammetjes gevacumeerd en ingevroren.
In onze accommodatie heb ik mijn beschikking over een oven. Hoe zouden jullie deze hammetjes de laatste lakfase doen? En hoeveel graden?
Of is dan een pan met heet water een betere optie? Al weet ik niet of dit haalbaar is i.v.m. het aantal dat ongeveer gelijktijdig klaar moet zijn.
Ik hoor het graag!!
Voor volgende week hebben we een vrienden weekend gepland staan.
Daar heb ik 15 oerhammetjes op de ≈ ''3-2-1'' klaargemaakt tot en met stap 2. Na de inpak fase heb ik de hammetjes gevacumeerd en ingevroren.
In onze accommodatie heb ik mijn beschikking over een oven. Hoe zouden jullie deze hammetjes de laatste lakfase doen? En hoeveel graden?
Of is dan een pan met heet water een betere optie? Al weet ik niet of dit haalbaar is i.v.m. het aantal dat ongeveer gelijktijdig klaar moet zijn.
Ik hoor het graag!!