KJ
Kooltjesharker
- Berichten
- 117
Sinds kort heb ik een Porkert 8 via marktplaats om, nouja, de dingen te doen die je met een porkert kan doen. Volgens de verkoper is de molen maar enkele keren gebruikt, al lijken mes en plaat wat meer te hebben meegemaakt:
Nu mijn probleem: als ik er gehakt mee maal, in dit geval van riblappen, krijg ik niet die mooie gehakt draden, maar valt het meteen uitelkaar:
.
De riblappen waren aangevroren en de porkert uit de koelkast.
Worsten die ik er mee heb gedraaid, vielen bij elke hap uitelkaar.
Het mesje voeld nog tamelijk scherp. Ik draai de plaat zo strak mogelijk aan.
Iemand een idee wat ik niet goed doe?

Nu mijn probleem: als ik er gehakt mee maal, in dit geval van riblappen, krijg ik niet die mooie gehakt draden, maar valt het meteen uitelkaar:

De riblappen waren aangevroren en de porkert uit de koelkast.
Worsten die ik er mee heb gedraaid, vielen bij elke hap uitelkaar.
Het mesje voeld nog tamelijk scherp. Ik draai de plaat zo strak mogelijk aan.
Iemand een idee wat ik niet goed doe?