Hallo,
Me toch eventjes voorstellen. Ik ben Achieltje, fervent bbq-er. Al enkele jaren actief op een ander forum ook trouwens. Ik kocht een jaar of 6 geleden een Outdoorchef 57cm met deksel, en sedertdien is de bbq microbe niet meer weggegaan, integendeel, ondertussen staan er ook aan Smokey Joe naast (met een smoker-upgrade), een rookoventje en UDS bij.
Ik meld vooral aan omdat ik me heb ingeschreven om eind dit jaar mee te doen aan de Ruhrpott BBQ wedstrijd en nog wat meer randinformatie zoek om me zo goed en zo kwaad mogelijk voor te bereiden, niet dat ik ambitie heb om prijzen te winnen, maar ik wil toch wel zeker zijn om alle materiaal mee te hebben en nergens gediskwalificeerd te raken...
M'n favoriete gerechten zijn slow smoked buikspek en ribben. De laatste tijd hou ik me vooral bezig met vis roken. De zelfbouwsectie interesseert me heel erg, heb zelf genoeg lasmateriaal staan om het een en ander te fabriceren.
Hopelijk wordt het hier leuk...
Achieltje
Me toch eventjes voorstellen. Ik ben Achieltje, fervent bbq-er. Al enkele jaren actief op een ander forum ook trouwens. Ik kocht een jaar of 6 geleden een Outdoorchef 57cm met deksel, en sedertdien is de bbq microbe niet meer weggegaan, integendeel, ondertussen staan er ook aan Smokey Joe naast (met een smoker-upgrade), een rookoventje en UDS bij.
Ik meld vooral aan omdat ik me heb ingeschreven om eind dit jaar mee te doen aan de Ruhrpott BBQ wedstrijd en nog wat meer randinformatie zoek om me zo goed en zo kwaad mogelijk voor te bereiden, niet dat ik ambitie heb om prijzen te winnen, maar ik wil toch wel zeker zijn om alle materiaal mee te hebben en nergens gediskwalificeerd te raken...
M'n favoriete gerechten zijn slow smoked buikspek en ribben. De laatste tijd hou ik me vooral bezig met vis roken. De zelfbouwsectie interesseert me heel erg, heb zelf genoeg lasmateriaal staan om het een en ander te fabriceren.
Hopelijk wordt het hier leuk...
Achieltje