- Berichten
- 12.056
Vandaag me ook maar eens aan het pannetje gewaagd
Heb het wel een beetje aangepast naar mijn smaak, heb half room half volle melk gebruikt. Dat heb ik samen met een halve theelepel tijm en een geplette teen knoflook even aan de kook gebracht en laten afkoelen. Daarna het mengsel door een zeef gedaan. Het mengsel heeft dan een mooie knoflook, tijm smaak die prima past bij bacon en aardappels.
Een mooie eindresultaat foto houden jullie nog van me te goed. Tijdens de bereiding was het gaan regenen en was ik even binnen wat anders gaan doen. Toen ik weer ging kijken stond het eitje op 200?C op zich geen probleem maar dat was net warm genoeg om mijn room over te laten koken, pannetje zag er niet meer uit
Gelukkig een lekbak onder het rooster dus het ei is nog mooi schoon. Maar ik foto's maken had ik toen al geen zin meer.
Nadat het pannetje eraf kwam heb ik de schuiven open gezet, het is gewoon eng hoe hard de temperatuur van 160 naar 275?C oploopt. Toen de sukade steaks erin gedaan. Ging prima.
Werkt erg lekker. Van warm naar koud, andersom duurt het allemaal een stuk langer, maar ja het is ook een grote klomp warm aardewerk natuurlijk.

Een mooie eindresultaat foto houden jullie nog van me te goed. Tijdens de bereiding was het gaan regenen en was ik even binnen wat anders gaan doen. Toen ik weer ging kijken stond het eitje op 200?C op zich geen probleem maar dat was net warm genoeg om mijn room over te laten koken, pannetje zag er niet meer uit

Nadat het pannetje eraf kwam heb ik de schuiven open gezet, het is gewoon eng hoe hard de temperatuur van 160 naar 275?C oploopt. Toen de sukade steaks erin gedaan. Ging prima.
Werkt erg lekker. Van warm naar koud, andersom duurt het allemaal een stuk langer, maar ja het is ook een grote klomp warm aardewerk natuurlijk.







