G
GerBQ
Gast
Hoi Allemaal,
Ik ben Gerben (GerBQ) en een beginnend bbq-er. Sinds een week heb ik een Weber 57 en heb nu al 4 keer geBBQd. Ik ben aangestoken door Leo en op zijn advies ook lid geworden van dit interessante forum.
Vanmiddag ga ik een fazant op een bierblik BBQen, ge?nspireerd door dit forum. Als iemand nog tips heeft? die zijn welkom!
Bij het slachten heb ik het vel helaas verwijderd
(scheelde toen een hoop plukken) nu moet ik dus nog iets bedenken tegen het uitdrogen (aluminiumfolie?!)
Groeten Gerben (GerBQ)
Ik ben Gerben (GerBQ) en een beginnend bbq-er. Sinds een week heb ik een Weber 57 en heb nu al 4 keer geBBQd. Ik ben aangestoken door Leo en op zijn advies ook lid geworden van dit interessante forum.
Vanmiddag ga ik een fazant op een bierblik BBQen, ge?nspireerd door dit forum. Als iemand nog tips heeft? die zijn welkom!
Bij het slachten heb ik het vel helaas verwijderd

Groeten Gerben (GerBQ)