BasBQ
Beef en Steak

Aangenaam

 

Bloody Smoke

Tondelzoeker
Berichten
17
Hallo allemaal,

Mijn naam is Mark, woonachtig in Limburg en sinds mijn stage bij Smokey Goodness geheel fan van het Amerikaanse bbq'en. Voor ik begon aan de studie verpakkingstechnologie ben ik 5 jaar kok geweest, liefde voor eten en drinken giert nog altijd door mijn lijf.

Ge?nspireerd door Smokey leek het me geweldig om zelf ook een smoker te maken maar af en toe grillen vind ik ook lekker en vooral handig, wanneer ik te kampen heb met tijd gebrek. Na wat schetsjes gemaakt te hebben ben ik in 3ds max gaan ontwerpen, en samen met een vriend heb ik de smoker/grill gelast. Hieronder zien jullie wat foto's van het proces.

E6430E86-FA23-445A-B48A-03FBD9D70673_zpszg2owhhn.jpg

EB9707EE-22E0-4CC9-B6E5-775F4EDFA3A6_zpscl2ops0g.jpg

7B8AC432-982F-4443-81B6-29617B76FE90_zpsg8c3jkcn.jpg

B134B26C-D23E-4CFC-898D-C7DDBE0CBEA3_zpshgoqvguv.jpg

E9B0819D-A6B9-4A35-ACF3-9E332E9F7C72_zps0xq4fvc0.jpg

1C08D071-AB95-4A9C-82AA-E5000D36F088_zpsimlnahz5.jpg

E96E2CE6-10C1-4B94-811B-B4AFDAA147C1_zps7enb7rzi.jpg

1ED7CB00-A4BF-4B7F-BA53-B7079EA25355_zpssoc2ptok.jpg

EBBFF0F9-D3F2-4C6D-9D08-33FF237E042A_zpskmb8lhnz.jpg

FC789419-B0E0-494C-87D1-625DF41D391C_zpsrqwwllku.jpg

6A61E064-9BED-42A6-AE6B-6EB23345FE55_zpseqd7us6t.jpg



Hij is nu eindelijk af, op wat spuitwerk na, en deze zomer zal ik hem regelmatig gaan gebruiken. Ik houd jullie op de hoogte van mijn bbq-avonturen.

Cheers!
 
Welkom!
 
Welkom Mark.
Je heb een mooie smoker gemaakt.
 
Welkom! Mooi gedaan, ik doe het je niet na..
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
Wat een aparte firebox heb je zo gemaakt ben benieuwd hoe hij het in de praktijk doet!
 
Mark, welkom bij de club! Leuke smoker heb je gemaakt
 
noskos zei:
Van harte welkom bij het Genootschap!
Wat een aparte firebox heb je zo gemaakt ben benieuwd hoe hij het in de praktijk doet!

Bij de eerste run spareribs bleef de pit mooi op 115 graden maar het deurtje van de firebox is een beetje krom getrokken door de hitte. Ik ben nog aan het zoeken naar een goede oplossing voor het verstevigen van het deurtje. Iemand tips?
 
Hoi Mark, welkom bij het BBQ Genootschap.
Mooi stukje huisvlijt!!!
 
Van harte welkom hier Mark!!
 
Je zou er van dat kacheltouw in kunnen lijmen, dan sluit het beter af rondom.
 
Terug
Bovenaan Onderaan