Goedenavond mede bbq-ers!
Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Maik, 26 jaar kom uit de achterhoek.
Ik hou van lekker eten, en met name van de Q. Echter, pas sinds een jaar in het bezit van een Weber OTP 47. Daarvoor kwam ik niet verder dan wat grilwerk van een Q zonder deksel.
Inmiddels staat de Q hier bijna elk weekend aan en ben ik ook begonnen met roken van wat lekkere ribbels, beenham en een BCC. Daarnaast komen er ook regelmatig wat zelfgemaakte burgers voorbij.
Van de zomer wil ook mijn eerste PP gaan maken. Tot die tijd nog even goed wat ervaring opdoen en het een en ander lezen.
Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Maik, 26 jaar kom uit de achterhoek.
Ik hou van lekker eten, en met name van de Q. Echter, pas sinds een jaar in het bezit van een Weber OTP 47. Daarvoor kwam ik niet verder dan wat grilwerk van een Q zonder deksel.
Inmiddels staat de Q hier bijna elk weekend aan en ben ik ook begonnen met roken van wat lekkere ribbels, beenham en een BCC. Daarnaast komen er ook regelmatig wat zelfgemaakte burgers voorbij.
Van de zomer wil ook mijn eerste PP gaan maken. Tot die tijd nog even goed wat ervaring opdoen en het een en ander lezen.